Lounas UKK-instituutissa

Metsäinen luonto ympäröi UKK-instituuttia ja sen valoisaa Sylvin Salia. Tarjoamme mukavan hengähdyshetken intensiiviseen kokous- tai koulutuspäivään tai rennon ruokahetken muuten meille poikkeavalle. Tarjolla on hyvänmakuista, hyvää oloa edistävää ja paikan päällä valmistettua lounasruokaa. Keittiössämme kokataan isolla sydämellä laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita käyttäen – kotimaisuutta ja lähituotantoa suosien.  

Tarjolla on lämmin pääruoka ja kasvisvaihtoehto lisukkeineen, runsas ja raikas salaattipöytä maustekastikkeineen sekä oman uunin leipää, levitteitä ja kotijuomia, päälle kahvia, teetä ja pieni makea. 

Lounaspöytämme on katettu maanantaista perjantaihin klo 11–13 ja ryhmille sopimuksen mukaan. Viikon lounaisiin ja lounashintoihin voit tutustua tästä.  

Tarjoamme myös Keittiömestarin Parempaa Lounasta, vaikkapa kokoustilaan tarjoiltuna. Kysy lisää ja varaa ennakkoon minimissään 8 henkilön ryhmälle. 

UKK-instituutin pihassa on tilavat ja ilmaiset parkkitilat. 

Lounaslista & hinnat

Tarjolla on lämmin pääruoka ja kasvisvaihtoehto lisukkeineen sekä runsas ja raikas salaattipöytä maustekastikkeineen ja ripotuksineen. Ruoan kanssa tarjoamme oman uunin leipää, levitteitä ja kotijuomia. Ruoan päälle kahvia, teetä ja pieni makea.

Tarjoamme päivittäin vaihtoehdon myös kasvisruokailijoille. Kaikki tarjottavamme ovat laktoosittomia. Allergeeneista saat lisätietoa suoraan keittiömestarilta.

Lounas 10,50 €, seniorilounas 9,20 €,
lapset 5–11 v. 6,00 €, lapset 1–4 v. 1,00 €/ikävuosi