Juhlat tulossa?

Anna me huolehdimme.

Tolppa Ravintolat Oy on kokenut ja tykätty juhlapalveluiden järjestäjä. Tarjoamme hyvänmakuista ja näyttävää juhlaruokaa isoihin ja pienempiin tarpeisiin. Keittiössämme kokataan isolla sydämellä laadukkaita raaka-aineita käyttäen, kotimaisuutta ja lähituotantoa suosien. Huolehdimme, että juhlapuitteet ovat kunnossa ja asiakkaamme voivat keskittyä tärkeimpään – juhlimiseen juhlavieraiden kanssa. Ammattitaitomme ja vilpitön halumme palvella kiteytyvät yrityksen tavassa toimia: palvelumme on huomaamatonta, mutta sen tuntee.  

Valoisassa Sylvin Salissa vietetään monenlaisia perhejuhlia. Sukukokoukset, kihlajaiset, häät, ristiäiset, syntymäpäivät, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset ja muistotilaisuudet ovat meille tuttuja. Meillä järjestyvät myös karonkat, pikkujoulut, läksiäiset ja rapujuhlat. Yhteistyössä UKK-instituutin ammattilaisten kanssa voimme järjestää työhyvinvointiin ja terveyteen liittyviä kurssipäiviä. Kerro meille rohkeasti omat ajatuksesi järjestetään teille upea tilaisuus! 

Esteettömässä salissamme on 120 asiakaspaikkaa. Tila on järjestettävissä tyylikkääksi ja tunnelmalliseksi myös pienempiin tilaisuuksiin. Lauantaisin ja pyhäpäivisin laskutuksemme minimi on 25 aikuista. UKK-instituutin pihassa on tilavat ja ilmaiset parkkitilat. 

Tolppa Catering

Meillä vai teillä? Jos haluatte järjestää huolettomat juhlat kotonasi tai muualla, Tolppa Catering auttaa.
Pyydä meiltä tarjous tarjottavista palvelulla tai ilman.